2009. szeptember 14., hétfő

.somewhere a fairy call me.

Lassan kinyitotta madulavágású szemeit, s a szempilláján ülő hópelyhek pár pillanat múlva könnycseppként folytak le arcán, hogy apró gyémánttá fagyjanak telt ajkain. A fagyos levegő éles késként kínozta gyenge bőrét, de a fiú nem sikított, csak némán tűrte, áldozva az önmarcangolás oltárán. Önként vállalta, önként hazudott álmokat, ringatta magát elérhetetlen angyalok meséibe, de legfőként, önként hagyta el a világot, hogy egy másikban találja meg boldogságát. Hatalmas szelekkel szállt, esőcseppek oltották szomját, a Nap szárította megázott testét, a Holdnak súgott fogadamat, az éjnek ígérte szerelmét...
Parányi elf kezét szorosan testéhez kulcsolta. Tudta, hogy elbukott. A hideg el fogja emészteni, magával ragadja, és nem engedi el többé. Kicsiny testét összehúzva várta az éjszakát, a mindent elborító havat. Azt, mi örökre eltakarja majd, mi eltünteni, mintha nem is létezett volna.
Csak ült, nem könnyezett, nem szólt, csak nézte a messzeséget. Nem bánt meg semmit. Ha mindent elölről kezdene, úgyanígy lépne. Mindent feladna, kockáztatna és persze elbukna. Nem bánta, hogy a fénykorong lassan gyengéden átölelte a horizontot, hogy elbújhasson annak sziluettjében. Nem bánt Ő már semmit...csak hideg ne lenne...
Érezte, ahogy teste reagál a túloldal hívására, ahogy szíve dobogása lelassít, ahogy elméje elhomályosodik. Fanyar mosoly jelent meg arcán, ahogy törékeny ujját a fehér hótakaróba nyomta, hogy szavakat karistoljon a dermedt földbe.
Majd lehunyta szemét, még egyszer és utoljára.
Ott ült a fiú, üveges zöld szemekkel, arcára fagyott keserűmosollyal, kezét szívére téve, mellette egy apró felirat:"örökké és tovább".
Gyenge szellő futott végig a tájon. Elfújva a nyomokat, elrejtve az emlékeket...

2 megjegyzés:

  1. Tisztelt uram!
    Gondolom kevés a nézetsége, ja kénytelen volt, már eme módszerhez is folyamodni, hogy blogomon próbáll kitünni
    Nem kívánom önnek ismételten elmagyrázni, amit korábban már leirtam Hoolie Scene mai viselkedéséről. Ha önt érdekli bármikor elolvashatja naplómban. Mesterkedése hiábavaló, még az ön személye is kevés ahhoz, hogy a véleényemet bfojásolja az emberekről. Tetszetős az ötlet, melyben önnöm magát árulja saját naplójában. További rakciót ne várjon tölem uram. A nevetséges magázó stilus (melyet ön teremtett ezzel feltünési viszketegségének hódolva) az ön tükre!
    Tiztelettel Frances Horror Sztár :)

    VálaszTörlés
  2. A blogján?:)
    Maga azt blognak nevezi?:)
    Én pletykalapnak titulálnám, de abból is a selejtesebb fajtából:)
    Remélem feltűnt magának, hogy nincs szükségem nézettségre, hisz a blogom nem "közérdekű" dolgokról szól, és nem másoknak, hanem magamnak blogolok:)
    Szóval most csak lejáratta magát kedves Frances:)
    Árulom? Na de kérem ez elég erős kifejezés. Nem hiszem, hogy maga tisztában lenne eme szó értelmével:)
    Üdv, Miion:)
    (sztár nélkül:))

    VálaszTörlés